TRABZON / ÇARŞIBAŞI - Yavuzköy Ortaokulu

May

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okulumuz sınıflar arası  futbol turnuvası başlamıştır. Tüm sınıflarımıza başarılar dileriz.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Çarşıbaşı İlçesinde dereceye giren öğrencimiz Elvin Kotbaş'a ve Havanur Kotbaş'a hediyeleri ile katılım belgeleri okul müdürü Tolga MUTLU tarafından takdim edildi.

May

Irak Cephesi'nde 29 Nisan 1916'da Türk ordusunun kesin zaferiyle sonuçlanan Kut'ül Amare Zaferi'nin yıldönümü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serkan AKKAN'ın teşrifiyle okulumuzda kutlanmış olup şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Ara

Okulumuzda kadına ve çocuğa yönelik şiddet hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmış olup KADES uygulaması hakkında gerekli bilgi sosyal hizmetler uzmanı Seda hanım tarafından verildi.

KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ara

Okulumuzda "Dlimizin Zenginlikleri Projesi" çerçevesinde "Bilen Oturur" etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

LGS grubundaki öğrencilerimizi sınava hazırlık konusunda değerlendirme amacıyla veli ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Beraber değerlendirmelerimizi yaptık.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ ve ATATÜRK HAFTASI ORTAOKULLAR ARASI ŞİİR YARIŞMASINDA İLÇEDE BİRİNCİ OLAN GÖKÇE TEPE' YE VE İLÇEDE ÜÇÜNCÜ MELİSA KOCAMAN'A TÖRENLE HEDİYELERİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM TARAFINDAN VERİLDİ:

Kas

"Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz. "

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü törenlerine hazırlıklarımız son hızıyla devam etmektedir. Bütün Yavuz Mahallesi davetlidir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuz tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı. 100. yıl etkinliklerimiz dönem boyunca devam edecektir.

Ekm

Öğrencilerimiz yüzüncü yıl etkinlikleri kapsamında  sportif faaliyetlerini gerçekleştirmiştir.

Ekm

Okulumuz 2023 - 2024 eğitim öğretime kış hazırlığına şimdiden başlamış olup baca temizliği gerçekleştirildi. İtfaiye müdürlüğü ve Trabzon Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Uzun yıllar Çarşıbaşı Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüten Tolga MUTLU okulumuza atanmıştır. Okulumuz adına hoş geldin diyor ve başarılar diliyoruz.

Ara

Bakanlığımızın katkı ve destekleriyle beraber kütüphanemiz yenilenmiş olup öğrencilerimizin hizmetine sunuldu